volg ons!

Aanmelden

Meld je aan voor een rondleiding

Rondleiding

Graag ontvangen we je op locatie aan de Hoofdvaartweg 113 in Assen. Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers leiden wij je persoonlijk rond bij De Buitenbengels. In de rondleiding leggen we uit hoe wij werken, verkennen we de mogelijkheden samen en vragen wij welke opvang je wenst en bieden we je natuurlijk een kijkje op onze prachtige locatie.

Aanmelden

Als je opvang bij ons wil afnemen dan kan je hiervoor via het contactformulier, telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. In een vrijblijvend gesprek leiden wij je eerst persoonlijk rond op de opvang, leggen we uit hoe wij werken, vragen wij welke opvang je wenst en bespreken we de diverse mogelijkheden. Na een rondleiding en het vrijblijvende gesprek verkennen we graag samen de diverse mogelijkheden voor opvang.

Heb je een keuze voor ons gemaakt dan kun je middels deze link het online aanmeldformulier invullen. Je ontvangt dan, indien er ruimte is voor de plaatsing, binnen 10 werkdagen een digitaal contract via de e-mail. Meestal is er dan telefonisch contact zodat vragen over en weer aan elkaar gesteld kunnen worden en het contract goed en duidelijk is

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub….


Het contract

Indien je een opvang contract bent aangegaan dan eindigt dit contract voor kinderdagverblijf of de peuteropvang automatisch op het moment dat je kind vier jaar oud wordt (en naar school gaat). De einddatum staat ook vermeld in het contract. Voor de buitenschoolse opvang eindigt een contract automatisch op het moment dat je kind 12 jaar wordt. Afhankelijk van het aantal (vakantie) weken in een jaar, kan het aantal opvanguren per jaar verschillen. Verder voeren wij jaarlijks een prijswijziging door in verband met aanpassing van het maximaal vergoedtarief van de overheid. Hierover word je natuurlijk van tevoren geïnformeerd.

Opzegging of tussentijdse wijziging

Wil je tussentijds opzeggen of de opvangdagen/uren aanpassen dan geldt er een opzeggingstermijn van een maand. Van belang is dat een opzegging helder en duidelijk is, zonder vertraging op de juiste plek terecht komt en dat de datum van aanvraag objectief vaststaat.  In principe gaat de opzeggingstermijn daarom in de dag na ontvangst van een schriftelijk en ondertekend verzoek op de locatie van de Buitenbengels te Assen.

Wij werken echter zelf ook veel met digitale middelen zoals een uitgebreide ouder app en e-mail. Daarom bieden wij onder strikte voorwaarden (en op eigen risico) wel de mogelijkheid om per e-mail wijzigingen door te geven. Je dient deze wijziging dan uitsluitend te sturen naar ons e-mail adres: kantoor@debuitenbengels.nl.   Wijzigingen of opzeggingen worden pas geaccepteerd als je via de e-mail binnen vier werkdagen een ontvangstbevestiging van ons kantoor hebt terugontvangen. Is dit niet gebeurd dan is de verzending niet goed gelukt, nog niet verwerkt of is je bericht misschien in het spamfilter blijven steken, je verzoek is dan per definitie niet geregistreerd. Als je opzeggingen via de app, per e-mail of mondeling aan de leidsters/groep doorgeeft dan zien wij dit als informatie in het kader van het afscheid van je kind(eren).

Heb je vragen over een nieuw contract of (verstuurde) contractwijzigingen dan kan je ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer (0592) 221020. Wij staan voor je klaar!

De Buitenbengels.