volg ons!

Over ons

Dit is wie wij zijn!

De Buitenbengels

Het is onze doelstelling om de kinderopvang in Kloosterveen te combineren met veel mogelijkheden om heerlijk buiten te spelen en gebruik te maken van de natuur als speelplek. Persoonlijke aandacht voor jouw kind vinden we het allerbelangrijkst. Het is daarom ook ons doel is om alle kinderen te stimuleren en te begeleiden naar het mooiste wat ze kunnen worden; namelijk zichzelf!

De Buitenbengels maakt deel uit van De Hasselbraam, wij zijn ontstaan uit de wens om kinderopvang te combineren met veel mogelijkheden om buiten te spelen en gebruik te maken van de natuur als speelplek. In 2007 kon die wens vorm krijgen op onze boerderijlocatie in Eext. Daar kunnen de kinderen lekker ravotten en met takken spelen op het grote buitenterrein, op bezoek bij de dieren van de minikinderboerderij of gewoon een wandeling maken in het bos dat achter de boerderij ligt. Inmiddels heeft De Hasselbraam meerdere locaties. Ook daar stimuleren wij het buiten spelen en het contact met de natuur. De naam De Hasselbraam is afkomstig uit een boek van Annie M.G. Schmidt. In dit boek is De Hasselbraam een speelbraam. Iedereen die ervan eet, wordt er vrolijk van en wil gaan spelen. Vrolijk spelende kinderen zijn bij De Hasselbraam dan ook veelvuldig aanwezig.

Onze nieuwe vestiging in Assen, De Buitenbengels in de wijk Kloosterveen is in 2022 van start gegaan. Zijn jullie opzoek naar een fijne groene plek voor jullie kind(eren) dan komen we graag in contact. Onze doelstelling om kinderopvang te combineren met veel mogelijkheden om buiten te spelen en gebruik te maken van de natuur als speelplek zetten we uiteraard ook voort in Assen.