volg ons!

Kinderopvang

in Kloosterveen

Als je op zoek bent naar kinderopvang van topkwaliteit in Kloosterveen, dan hoef je niet verder te zoeken dan ons ervaren team van Kinderopvang De Buitenbengels. Wij bieden een veilige en verzorgende omgeving voor jouw kind om te groeien en te leren, met veel mogelijkheden om te spelen en te ontdekken.

Wij zijn van mening dat ieder kind de best mogelijke start in het leven verdient, en ons doel is om een solide basis te leggen voor de toekomst van jouw kind. Met onze jarenlange ervaring in het voorschoolse onderwijs zijn wij ervan overtuigd dat wij uw kind de zorg en aandacht kunnen geven die het nodig heeft om goed te gedijen.

Deze opvang bestaat uit voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Naast deze reguliere opvang is er bij incidentele sluiting van scholen, bijvoorbeeld door studiedagen van leerkrachten, veelal ook opvang op de BSO mogelijk. De Buitenschoolse opvang is een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Wij zorgen voor een pedagogisch verantwoorde, veilige en warme omgeving, waarbinnen jouw kind zich geborgen en plezierig voelt.

Of u nu op zoek bent naar fulltime of parttime opvang, wij hebben een oplossing die bij u past. Wij bieden flexibele werktijden en concurrerende tarieven, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze kinderopvang in Kloosterveen.

Aanmelden

Heb je een keuze voor ons gemaakt dan kun je middels deze link het online aanmeldformulier invullen. Je ontvangt dan, indien er ruimte is voor de plaatsing, binnen 10 werkdagen een digitaal contract via de e-mail. Meestal is er dan telefonisch contact zodat vragen over en weer aan elkaar gesteld kunnen worden en het contract goed en duidelijk is